06-43 89 53 94 info@niloefarsports.nl Amsterdam

Online support

Het voedingsadvies wordt per medewerker afgestemd met behulp van de mobiele app die hier gericht op kan sturen. In combinatie met de sportoefeningen en technieken kunnen medewerkers hun dag, week of maand indelen, geheel afgestemd op hun leefpatroon.

  • Via deze app kan men tevens registreren voor een bepaalde les in de buurt, op een tijdstip dat hun uitkomt.
  • Dit concept onderscheid zich van de reguliere fitness centra, omdat zorg voor je lichaam, eten & drinken voorop staat in combinatie met het veelzijdige aanbod, digitaal afgestemd per persoon én op A- locaties in de buurt.

Met de fitness app (IOS en GOOGLE PLAY) van Far Sports werk je efficiënter naar jouw doelen toe. Het online portal inspireert en biedt handvaten. Je haalt nog meer uit je training, het wordt makkelijker om gezond te eten en je hebt inzicht in jouw voortgang. Je hebt toegang tot 3D geanimeerde fitness oefeningen, een op maat gemaakte voedingsplan en trainingsschema’s.. Wat jouw doelstellingen ook zijn, met onze online portaal wordt het makkelijker en leuker. Iedereen die deelneemt aan een van onze trainingsprogramma’s krijgt gratis toegang tot het online portal.

TRAININGSSCHEMA’S
Op maat gemaakte trainingsschema’s voor thuis en in de gym.

VOEDINGSPLANNEN
Op maat gemaakte voedingsplan onder begeleiding van een een Sportdiëtiste.

BEHAAL DOELEN
De App biedt de mogelijkheid om doelen te stellen voor gewicht, vetpercentage en meer.

COMMUNICATIE
24/7 directe communicatie met je coach.

3D GEANIMEERDE OEFENINGEN
Doe je workouts onder begeleiding van onze 3Dgeanimeerde personal trainer.

REMINDERS
Workout reminders (als je die wilt, uiteraard!).

VOORTGANGSREGISTRATIE
Met meer dan 30 waarden!

VOOR IEDEREEN
Het maakt niet uit of je wil afvallen, spieren opbouwen of op gewicht wil blijven: we hebben een trainingsschema voor jou.