06-43 89 53 94 info@niloefarsports.nl Amsterdam

Corporate Health Solutions

Total health concept

SMALL GROUP

TRAINING

WELLNESS

WEEK

ONLINE

SUPPORT

COMPANY

GYM

Premium locaties in Amsterdam

Om het personeel van The Entourage Group buiten hun onregelmatige werktijden een volledig en veelzijdig programma aan te bieden, heef Far Sports de mogelijkheid om het lesprogramma aan te bieden op verschillende A- locaties in heel Amsterdam, zowel in sportscholen, als Outdoor, als op locatie van het bedrijf zelf.

Met behulp van het digitale lesrooster kan men zich eenvoudig inschrijven voor het tijdstip en de locatie dat bij hun past.

Op maat gemaakt Wellness Week

Een geheel verzorgde week incl. healthy lunch. Medewerkers kunnen voor en na hun werk deelnemen aan de Wellness Week activiteiten

Van ochtend yoga, de nieuwste trends op het gebied van voeding & training, mindfullness, tot kickboksenclinics met collega’s en meer.

 Obstacle runs
 Schoonheid en wellness behandelingen
 Pilates
 Personal coaching – Mind & Body
 Lezingen van dietisten

App & Deskundig voedingsadvies

Het voedingsadvies wordt per medewerker afgestemd met behulp van de mobiele app die hier gericht op kan sturen. In combinatie met de sportoefeningen en technieken kunnen medewerkers hun dag, week of maand indelen, geheel afgestemd op hun leefpatroon.

  • Via deze app kan men tevens registreren voor een bepaalde les in de buurt, op een tijdstip dat hun uitkomt.
  • Dit concept onderscheid zich van de reguliere fitness centra, omdat zorg voor je lichaam, eten & drinken voorop staat in combinatie met het veelzijdige aanbod, digitaal afgestemd per persoon én op A- locaties in de buurt.

Download nu op IOS en GOOGLE PLAY

Uw Corporate Gym

Voor onze klant CRH heeft Far Sports een in-house Gym opgezet. Het personeel van CRH kan zich via de app registreren voor de lessen die door Far Sports worden gegeven. Op deze manier kan men direct voor of na het werk sporten.

  • Indien er geen lessen zijn kan men op eigen gelegenheid in de sportschool van het bedrijf sporten, al dan niet met behulp van de oefeningen die op de mobiele app staan.
  • Far Sports verzorgt de inrichting van de Gym, evenals het beheer, het lesrooster en voedingsadvies op maat.
  • Afhankelijk van uw wensen kan Far Sport voor de Entourage Group tevens een in-house Gym concept maken en volledig uitvoeren.