06-43 89 53 94 info@niloefarsports.nl Amsterdam

Over Farsport

Niloefar - oprichtster Farsports

Ik ben Niloefar en ben meer dan 10 jaar werkzaam in de fitnessbranche. Sinds een aantal jaar werk ik als zelfstandig personal trainer. Fitness is mijn passie en die wil ik graag delen met anderen. Mijn doel is het plezier van fitness en fitheid over te brengen met mijn trainingen.

“Mijn aanpak richt zich op de lange termijn: een verandering van de levensstijl om vitaliteit en gezondheid te bereiken. De juiste balans tussen trainen, voeding en rust is daarbij essentieel.”

Omdat kwaliteit voorop staat ga ik nu een stap verder met Far Sports waarin ik samenwerk met een team van experts op het gebied van Diëtetiek, Fysiotherapie, Personal training en Alexander techniek. Alle disciplines werken nauw samen om jou te helpen met afvallen, om fit(ter) te worden en van je fysieke klachten af te komen.

Je kan individueel gebruik maken van mijn diensten en ook voor bedrijven sta ik klaar. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsfitness, organiseren van sport clinics, onze fysiotherapeut die langs komt op kantoor en een lezing over gezonde voeding door onze diëtist. Alle teamleden zijn gediplomeerd en hebben jarenlang ervaring binnen hun vakgebied.

Gediplomeerd en gecertificeerd team