06-43 89 53 94 info@niloefarsports.nl Amsterdam

Let's get personal

Onze Personal Trainers zijn hoog opgeleide instructeurs en hebben al vele jaren werkervaring op het gebied van Personal Training, Corporate Health Sessions (Small Group Training), zowel indoor als outdoor.

Vele van ons zijn tevens werkzaam als fysiotherapeut. Op deze manier bieden we het beste van twee werelden als het aankomt op sport.

Via de mobiele app kunnen we per medewerker een voedingsplan opstellen, aanvullend kan onze diëtiste tevens persoonlijk advies geven.

ANYTIME. ANYWHERE. ANYTHING

Jouw personal coach

Personal training

Met personal training krijg je mijn onverdeelde aandacht, waardoor je het maximale resultaat uit de trainingsessies zult halen. Ik ben jouw personal coach en streef samen met jou naar een goede lichaamsbalans, een laag vetpercentage, hoge energielevels, een goed postuur en een sterk lichaam waar je je vitaal bij voelt. Ik pas de sessies aan jou aan, zodat we jouw doelen verantwoord zullen bereiken.

Bij een gezonde levensstijl is gezonde voeding onmisbaar en daarom zijn voedingsschema’s bij mijn personal trainingssessies inbegrepen. Ben je aan het revalideren of wil je afvallen? Ook voor jou heb ik speciale personal training programma’s, Zoals revalidatietraining onder begeleiding van onze sport fysiotherapeut en afvalprogramma’s onder begeleiding van onze sport diëtiste.

personaltraining
IMG_4581

Premium locatie's

Je hebt de keuze uit personal training in de sportschool, buitensporten of een combinatie van beide. Wat dacht je ervan om ’s zomers in de buitenlucht te sporten en in de winter binnen?

Voor personal training in de sportschool beschik ik over de faciliteiten bij Clubsportive op de Zuidas. Na jouw workout kan je gebruik maken van de wellness faciliteiten en/ of het 25-meter zwembad.

Als je liever buiten sport, neem ik je mee naar een inspirerende en uitdagende locaties in Amsterdam. Mijn creatieve en uitdagende sessies in de frisse lucht zullen je niet gaan vervelen. De outdoor personal training voelt meer als een uitje dan een workout en is net zo functioneel als een sessie in de sportschool.

Bootcamp training

Gaat je voorkeur uit naar buitensporten en samensporten? Vind jij het leuk om samen te sporten, bijvoorbeeld met vrienden, collega’s of je sportteam en kies je ervoor om ook graag persoonlijk begeleid te worden? De bootcamp sessies van Far Sports bieden je het beste van beide. Wij werken met groepen tot 20 deelnemers. Bij grote groepen bestaat de mogelijkheid om onze Sportfysiotherapeut aan het programma toe te voegen.

En dat is niet alles. Iedere deelnemer ontvangt een voedingsschema dat op maat gemaakt wordt door onze diëtiste. Met onze bootcampsessies train je op kracht én conditie. Iedereen kan deelnemen op zijn of haar eigen niveau, van beginner tot gevorderd.

Homepage_groot